Billede af baren, hvortil du kan undlade at bære mundbind.

Hos os skal du bære mundbind, når du går/står, men ikke når du ser film.

Gå trygt i biografen

Du skal have mundbind på, når du går og står i biografen/musikteatret, men ikke, når du først har placeret dig i eksempelvis biografsædet. Du skal altså ikke bære mundbind, når du ser film.

Opdatering: Vi genåbner 6. maj under samme restriktioner, som da vi lukkede ned i december. Dog med en tilføjelse: Ved ankomst til biografen skal du kunne fremvise gyldigt Coronapas, dvs. enten et negativt testresultat, som er mindre end 72 timer gammelt, eller vaccinepas.

Og som før jul: Du skal bære mundbind, når du går og står i biografen, men IKKE når du først har placeret sig i biografsædet.

Vær opmærksom på, at en række mennesker er undtaget fra at bære mundbind, og at årsagen ikke altid er synlig.

 

 

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt endelig vores personale.

OBS: Vær opmærksom på, at en række mennesker er undtaget fra at bære mundbind, og at årsagen ikke altid er synlig.

Forsamlingsloftet - Hvad med biograferne?

23. oktober blev forsamlingsloftet sænket fra 50 til 10 personer.

Forsamlingsloftet har ikke indvirkning på biograferne. Biograferne er nemlig en del af partnersektorskaber, hvor man under sikre rammer og med forbehold godt må være flere end de ellers tilladte.

I Kulturium Biograf følger vi myndighedernes retningslinjer for ’Kulturarrangementer med siddende publikummer’. Læs retningslinjerne her. Som retningslinjerne foreskriver, har vi begrænset kapacitet i salene. Der står håndsprit fremme, ligesom kontaktflader bliver afsprittet løbende.

Du kan selv bidrage til forebyggelse af smitte med COVID 19. Læs Sundhedsstyrelsens vejledninger.

Vores billetsystem spærrer automatisk et tomt sæde på hver side af dit billetkøb – hvad enten du kun køber en enkelt billet til dig selv eller du køber til dig og dine nærmeste (I må gerne sidde ved siden af hinanden, hvis I er kærester, familie eller har en anden tæt relation).