Du kan hente programmet for Kids Bio i Kulturium Biograf

Du kan hente programmet for Kids Bio i Kulturium Biograf

Tilmeld Kulturium Teen Kids Bio 21 22

Kids Bio

Kulturium Kids Bio er en filmklub for børn mellem 8 og 10 år

Kulturium Biograf står, i samarbejde med frivillige unge og forældre, bag en filmklub for børn fra 8-10 år med fem særlige filmoplevelser, en teaterforestilling og masser af godt fællesskab – selvfølgelig udvalgt af de unge selv.

Et medlemskab koster 200 kr. og giver adgang til fem film og en teaterforestilling i løbet af sæsonen der løber fra november 2021 til juni 2022. 

Udover gode og hyggelige film får klubmedlemmerne også muligheden for at hygge med venner og møde nye kammerater i et skønt filmfællesskab.

Tilmeld dit barn til Kids Bio her

Programmet ser ud som følger:

Far til Fire og vikingerne: Lørdag 6. november kl. 13. Der er uharmoni i familien. Modvilligt lader de sig slæbe til familieterapi hos det alternative vikingepar Rie og Rune.

Min Nabo Totoro (+ pizza): Onsdag 8. dec. kl. 16.30 Da Meis og Satsukis mor bliver syg, tilbringer søstrene en sommer på landet hvor hverdagen bliver til et eventyr.

Peter Kanin hopper hjemmefra: Lørdag 15. jan. kl. 13. Peter hopper ind til storbyen for at finde sig selv – men det nye eventyr gemmer på store farer.

Paddington: Lørdag 5. mar.  kl. 13. Bjørnen Paddington reddes på en banegård og får et skønt hjem
hos en familie i London – indtil en konservator beslutter sig til at tilføje ham til sin samling.

Morfarmorfar-Morfar (Teater): Lørdag 9. apr. kl. 13. Verdens bedste morfar har haft et liv før han blev morfar – et liv som ingen kender ret meget til.

Croods 2: En ny tid. Lørdag 7. maj kl. 13
Familien Crood udfordres af familien Bedrested, som mener at være både bedre og mere udviklede end dem.


Så skynd dig at melde dig til Kulturium Kids Bio ved at trykke her.

 

Har du ældre børn?

Vi har også en filmklub for lidt ældre børn fra 5. klasse, TeenBio. Læs mere om TeenBio og se programmet for sæsonen her.